Kosten

Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk dat u weet wat de inschakeling van ons kantoor u kost. Dat klinkt logisch maar is het niet altijd. Om die reden sommen wij onderstaand de mogelijkheden op.

Gratis inloopspreekuur

Elke dinsdag van 17.00 uur tot 19.00 uur kunt u bij Krijgsman & Legters Advocaten terecht voor gratis juridisch advies. U bent dan van harte welkom op het gratis inloopspreekuur bij ons op kantoor aan de Dorpsstraat 145 te Enter.

Lees meer...

Gratis adviesgesprek

Hebt u een probleem, maar weet u niet precies hoe u dat probleem moet benoemen of aanpakken? Bent u ondernemer en heeft u een steuntje in de rug nodig bij het opstellen van documenten of met de beoordeling van een ingeslagen weg? Of wilt u gewoon eerst iets meer weten over ons voordat u cliënt wordt?

Lees meer...

Vaste Prijs

Voor zaken die zich daarvoor lenen bieden wij graag de mogelijkheid om een vaste prijs af te spreken. Voor alle overige werkzaamheden, ongeacht spoedeisendheid of aard en omvang van de zaak, berekenen wij een uurtarief.

Lees meer...

Speciaal incassotarief

Voor het laten uitvoeren van uw incassotraject maken wij heldere en transparante prijsafspraken. U betaalt bij ons niet voor een duur abonnement of service die u niet afneemt. U betaalt per dossier een vast bedrag. Vanzelfsprekend proberen wij dit bedrag altijd te verhalen op de wederpartij.

Lees meer...

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Stel dat u als particulier verwikkeld raakt in een echtscheidingszaak, arbeidszaak, wordt vervolgd voor strafbare feiten of een huisuitzetting dreigt. Vaak zit u op dat moment niet te wachten op de hoge kosten die een advocaat met zich meebrengt, maar wilt u wel graag juridisch op een juiste wijze worden bijgestaan.

Lees meer...

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandsverzekeraars beperken u bijna altijd in uw vrije advocaatkeuze. Zij hebben doorgaans vaste (prijs)afspraken met één of meerdere advocatenkantoren en zullen dan ook proberen om uw zaak bij deze kantoren onder te brengen. U bent echter niet verplicht om een dergelijk advies op te volgen.

Lees meer...