Rechtsgebieden

Krijgsman & Legters Advocaten beschikt over een team van ervaren advocaten. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Een greep uit de zaken waarmee wij ons bezighouden is als volgt: 

Incassozaken

U werkt hard voor uw zaak en wilt daarvoor beloond worden. Ondernemers worden echter in toenemende mate geconfronteerd met wanbetaling. Dat leidt tot zorgen. Grote zorgen! Het is van belang om ons tijdig in te schakelen. Wij beschikken over ruimschoots 20 jaren incasso-ervaring.

Lees meer...

Contractenrecht

Met een contract legt u zich vast. Bezint, eer u zich bindt! Laat ons vooraf de contracten beoordelen die u sluit, of u nu particulier bent of ondernemer. Vaak zijn er bovendien (vage) algemene voorwaarden van toepassing op die contracten.

Lees meer...

Personen- en Familierecht

Zaken over personen- en familierecht raken de persoon die het treft doorgaans diep. Het leven staat volledig op de kop met alle emoties die daarmee gepaard gaan. Scheidingen, verdeling van de woning en het pensioen, omgang met de kinderen, alimentatie.

Lees meer...

Strafrecht

Wanneer u verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit, wilt u graag weten wat uw rechten zijn. Vaak is er veel onzekerheid. Wij bieden juridisch advies en bijstand op het gebied van (jeugd-) strafrecht.

Lees meer...

Duivensport en recht

Als een van de weinige advocatenkantoren binnen Nederland beschikken wij over specialistische kennis op het gebied van duivensport en alle juridische aspecten die daarmee te maken hebben.

Lees meer...

Hippisch recht

Het hippisch recht is een vakgebied op zich, met een heel eigen jargon. Wij kunnen u, door onze ruime ervaring binnen de paardenwereld, vakkundig bijstaan. Wij begrijpen uw taal.

Lees meer...

Auteursrecht, handelsnaam- en merkenrecht

Ook voor vraagstukken over intellectuele eigendom is bij ons specialistische kennis aanwezig.

Lees meer...

Arbeidsrecht

Het zal u vast niet zijn ontgaan, dat de laatste jaren zich veel wijzigingen hebben voorgedaan op het gebied van het arbeidsrecht. Vanzelfsprekend hebben wij die wijzigingen op de voet gevolgd.

Lees meer...

Bouwrecht

Een ondernemer of particulier die wil (laten) bouwen of op een andere manier bij het bouwproces betrokken is, krijgt met veel zaken te maken binnen het bouwrecht. Ons team heeft een ruime kennis van het bouwrecht en alles wat daarmee samenhangt. 

Lees meer...

Ondernemingsrecht

Het oprichten van een eigen bedrijf is vaak een hele klus. Er komt veel bij kijken. Het is dan fijn om te weten dat de juridische aspecten voor u in de gaten worden gehouden en u op dit punt juridisch advies krijgt van een gespecialiseerde advocaat.

Lees meer...

Huurrecht

Als huurder kunt u een beroep doen op het huurrecht. U hebt rechten maar ook plichten. Hetzelfde geldt voor de verhuurder. Het huurrecht stelt een aantal wettelijk bepaalde plichten aan zowel de huurder als de verhuurder.

Lees meer...